Agenda EPC Waterland Amsterdam Noord

dec
6
wo
Waarnemingen via foto’s en voorwerpen * Ton Bons @ Buurthuis Het Anker
dec 6 @ 20:00 – 22:15
Waarnemingen via foto’s en voorwerpen * Ton Bons @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Ton Bons met Helderziende Waarnemingen

Waarnemingen via foto’s en voorwerpen, afsluiting met bloemen door Ton zelf meegebracht.
Ton Bons, medium/paragnost; als Paragnost spitst hij zich toe op Psychometrie d.w.z. het in- en aanvoelen van voorwerpen en foto’s, die hij met behulp van zijn gids kan vertalen naar voor ons begrijpbare gesproken taal.
Onderwerp: helderziende waarnemingen tijdens de paranormale bijeenkomst en deelt na de pauze bloemen uit met behulp van zijn gidsen.

dec
20
wo
Waarnemingen via Kerstversiering * Greet Vermeulen @ Buurthuis Het Anker
dec 20 @ 20:00 – 22:15
Waarnemingen via Kerstversiering * Greet Vermeulen @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Waarnemingen via Kerstversiering met Greet Vermeulen

Greet zal deze sfeervolle kerstavond verzorgen aan de hand van meegebrachte kerstversiering.
Uit uw eigen kerstboom, of kerststal. Het kan een kerstbal, kerstman, rendier of iets wat voor u een extra betekenis heeft, zijn.
Deze bijzodere avond staat in het teken van Kerst, met mooie aangeklede tafels en sfeervolle muziek. Als altijd hebben wij voor alle bezoekers na afloop een leuke attentie en in de pauze een lekker stuk kerstbrood. Zoals u gewend bent, zullen wij trachten de avond sfeervol in te vullen.

jan
10
wo
Foto’s van overledenen * Tiny de Ruiter @ Buurthuis Het Anker
jan 10 @ 20:00 – 22:15
Foto’s van overledenen * Tiny de Ruiter @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Tiny de Ruiter

Tiny is een bekende medium-persoonlijkheid in Nederland.
Zij zet zich al vele jaren in bijzondere mate in als voorzitter van de vereniging Harmonia en heeft min of meer aan de basis gestaan van de toename in de spirituele interesse van de laatste jaren. Zij is nl. eind jaren tachtig betrokken geweest bij de uitzendingen van Tineke de Nooij’s Paranormale wereld’ over verschijnselen, waarna in de jaren negentig meer en meer aandacht en interesse voor spiritualiteit ontstond, uitmondend in de shows van Char en Derek Ogilvie op de televisie.
Ze is een aardige nuchtere Amsterdamse dame, die op een vlotte en duidelijk manier de boodschappen die zij uit de spirituele wereld ontvangt doorgeeft aan de mensen.
Tiny behandelt foto’s van overledenen die door de bezoekers worden meegebracht.
Dus wil je graag weten hoe het is met een dierbare die is overgegaan, of wil je deze persoon nog een vraag stellen, kom dan naar het EPC Waterland deze woensdagavond.

jan
24
wo
Spontane waarnemingen * Femmie Beverwijk @ Buurthuis Het Anker
jan 24 @ 20:00 – 22:15
Spontane waarnemingen * Femmie Beverwijk @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Spontane waarnemingen en psychometrie met Femmie Beverwijk

Femmie is iemand die al van heel jongs af aan intensieve contacten onderhoudt met gidsen, overleden (voor)ouders en buitenaardsen. Die contacten gaan haar dusdanig gemakkelijk af, dat zij, door de boodschappen die zij van hen ontvangt, bijna onmiddellijk tot de kern van de zaak kan komen en aan iemand zeer concrete, doelgerichte en behulpzame tips en inzichten kan doorgeven.

jan
27
za
Maak je eigen wierook * Yvonne Vrijhof @ Het Anker
jan 27 @ 12:30 – 15:30

 

yvonne vrijhof
Yvonne Vrijthof

Workshop “Maak je eigen wierook”

Verbind je met de geur van herinnering, kruiden en magie… Wierook wat eigenlijk betekent gewijde rook wordt al eeuwen heen voor verschillende doeleinde gebruikt. Mensen zijn er altijd al van overtuigd geweest dat wierook een positieve en helende werking heeft op het menselijk lichaam, de geest, de ziel en het (onder)bewustzijn.

 

De workshop “Maak je eigen wierook” gaat uit van het principe om zelf een korrelwierook samen te stellen. Hierbij is er een ruime keuze uit harssoorten, houtsoorten, kruiden en etherische oliën aanwezig, die je eerst kunt uitproberen en daarna kan verwerken in jouw wierook. Zo componeer je een persoonlijke wierook en leer je hoe je deze wierook kunt gebruiken om bijvoorbeeld je huis reinigen, een bepaalde atmosfeer te creëren of om je aura te zuiveren. Jij bepaalt zelf waarvoor je jouw wierook maakt en gaat dan naar huis met een potje van deze zelfgemaakte magische wierook!

 

Kijk ook even op de website www.heksenkruid.info daar ziet u een overzicht van de kruiden, hars, hout en oliesoorten waar we o.a. tijdens deze workshop mee werken.

We behandelen o.a. de volgende onderwerpen:

  • Korrelwierook maken
  • Klein wierook ritueel
  • Zelf een wierook mee naar huis nemen voor bepaald doel

Benodigdheden:
€ 7,50 voor het materialenpakket aan Yvonne Vrijthof te voldoen.

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 10 personen

feb
7
wo
Waarnemingen via foto’s overledenen en bloemen * Loes van Loon @ Buurthuis het Anker
feb 7 @ 20:00 – 20:15
feb
10
za
Flower therapie * Ann Meijer-Pracht @ Het Anker
feb 10 @ 10:00 – 14:30

 

Flower therapie

Workshop “Flower therapie” door Ann Meijer-Pracht

Ik heb het voorrecht om jullie tijdens deze workshop te mogen meenemen in de kunst van de flower therapie. Terug naar de essentie, moedernatuur; welke haar krachtigste gaven geeft via bloemen. Flower Therapy kan je spirituele beoefening verdiepen en je paranormale vermogens openen. Bloemtherapie is het werken met bloemen, bloemenessenties en engelen voor genezing, manifestatie en overvloed.

 

In de workshop leer ik jullie, naast het kennismaken met de energetische en helende eigenschappen van de bloemen; ook de connectie van de engelen met bepaalde bloemen ontdekken en verschillende soorten, niet alleen op kleur, associëren met chakra’s.

 

Daarnaast kun je leren een liefdevolle, gechannelde boodschap van begeleiding en ondersteuning rechtstreeks van de energie van elke bloem te ontvangen. Maar nog veel meer! Met bloemen als je bondgenoten, kunnen je dromen echt uitkomen, en je zult zien dat de natuur echt het vermogen heeft om te genezen!

 

Ik kenmerk mezelf door mijn doel: van de wereld een betere plek te maken; iedereen van licht, liefde en ondersteuning te voorzien en dit voor iedereen toegankelijk te maken. Als Reiki master Teacher, geef ik o.a. healingen mbt Reiki, de Flower Therapy en Card readings en reiki les.

 

Ann Meijer-Pracht

 

* Zelf voor de lunch zorgen

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 7 personen

feb
17
za
Workshop (1) Kleur & Emotie in verf * Winny Ros @ Het Anker
feb 17 @ 10:00 – 15:30

 

Kleur emotie in verf

Workshop “Workshop Kleur & Emotie in verf” Februari

Het intuïtieve vermogen wordt gestimuleerd door het zelf creëren van materiaal en het hiermee zoeken naar harmonie in een collage


Winny Ros, Beeldend kunstenares/illustratrice

 

Winny volgde de opleiding tot grafisch ontwerpster aan de Amsterdamse Grafische School en bezocht de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam. Sindsdien werkt zij als zelfstandig illustratrice en schilderes waaronder ook een aantal jaren in de USA.
Haar collages en schilderijen zijn fantasievolle composities vaak aangevuld met accenten van koper- zilver- en bladgoud. Net als bij de schilderijen wordt het materiaal voor de collage laag over laag opgebouwd met acrylverf. Een zelf ontwikkelde, en unieke manier van werken vormt de basis voor de workshop. Het creëren van materiaal voor de collages en het hiermee zoeken naar een voor ieder persoonlijke expressie in kleur en beeld.

 

Winny Ros

 

In de ochtend, na uitleg en instructie (vanaf 10.00 uur) werkt men aan het materiaal waarmee in de middag (tot 15.30 ) de collage(‘s) gemaakt worden.

 

De workshop is bijzonder inspirerend en deelnemers vaak verrast door eigen creativiteit en resultaat.
Voor al het materiaal: verf, penselen, paletmessen, het palet, lijm en één passe-partout passend in standaard lijst, wordt gezorgd.
Men wordt wel gevraagd zelf een föhn en lunch mee te nemen en voor geschikte kleding te zorgen.

 

* Excl. bijdrage per cursist € 7.50 te voldoen aan de cursusleidster.

 

Is uw agenda op 17-2 al bezet? Op 24-3 wordt deze workshop nogmaals gegeven, dit is géén vervolg, het betreft een op zichzelf staande workshop van 1 dag.

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 6 personen

feb
21
wo
Waarnemingen met bloemen * Margriet Rijsenbrij @ Buurthuis Het Anker
feb 21 @ 20:00 – 22:15
Waarnemingen met bloemen * Margriet Rijsenbrij @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Waarnemingen met bloemen door Margriet Rijsenbrij

mrt
7
wo
Psychometrie met foto’s & voorwerpen * Jana Karssen @ Buurthuis Het Anker
mrt 7 @ 20:00 – 22:15
Psychometrie met foto’s & voorwerpen * Jana Karssen @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Deze avond zal in het teken staan van Psychometrie met foto’s en voorwerpen door Jana Karssen.

Jana is van beroep paranormaal Medium. Zij is helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Zij is gediplomeerd Shiatsu therapeut en heeft zich ook verdiept in het werken met mineralen en kruiden. Tevens is zij Reiki Master. 

mrt
21
wo
Spontane waarnemingen met lintjes * Greet Vermeulen @ Buurthuis Het Anker
mrt 21 @ 20:00 – 22:15
mrt
24
za
Workshop (2) Kleur & Emotie in verf * Winny Ros @ Het Anker
mrt 24 @ 10:00 – 15:30

 

Kleur emotie in verf

Workshop “Workshop Kleur & Emotie in verf” Maart

Het intuïtieve vermogen wordt gestimuleerd door het zelf creëren van materiaal en het hiermee zoeken naar harmonie in een collage

Winny Ros, Beeldend kunstenares/illustratrice

 

Winny volgde de opleiding tot grafisch ontwerpster aan de Amsterdamse Grafische School en bezocht de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam. Sindsdien werkt zij als zelfstandig illustratrice en schilderes waaronder ook een aantal jaren in de USA. Haar collages en schilderijen zijn fantasievolle composities vaak aangevuld met accenten van koper- zilver- en bladgoud. Net als bij de schilderijen wordt het materiaal voor de collage laag over laag opgebouwd met acrylverf.

 

Een zelf ontwikkelde, en unieke manier van werken vormt de basis voor de workshop. Het creëren van materiaal voor de collages en het hiermee zoeken naar een voor ieder persoonlijke expressie in kleur en beeld.

 

Winny Ros

 

In de ochtend, na uitleg en instructie (vanaf 10.00 uur) werkt men aan het materiaal waarmee in de middag (tot 15.30 ) de collage(‘s) gemaakt worden.

 

De workshop is bijzonder inspirerend en deelnemers vaak verrast door eigen creativiteit en resultaat. Voor al het materiaal: verf, penselen, paletmessen, het palet, lijm en één passe-partout passend in standaard lijst, wordt gezorgd. Men wordt wel gevraagd zelf een föhn en lunch mee te nemen en voor geschikte kleding te zorgen.

 

* Excl. bijdrage per cursist € 7.50 te voldoen aan de cursusleidster.

 

Is uw agenda op 24-3 al bezet? Op 17-2 wordt deze workshop ook gegeven, het betreft een op zichzelf staande workshop van 1 dag.

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 6 personen

apr
4
wo
Waarnemingen via Bloemen * Gertien van der Gracht @ Buurthuis Het Anker
apr 4 @ 20:00 – 22:15
apr
18
wo
Ledenvergadering @ Buurthuis Het Anker
apr 18 @ 20:00 – 22:15
Ledenvergadering @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 18 april 2018 vindt er een ledenvergadering van EPC – Waterland plaats, u ontvangt hier tijdig een uitnodiging voor.

  • – Noteert u deze datum vast in uw agenda
  • – Vanaf 19.30 bent u van harte welkom
  • – Deze avond is voor ons allemaal belangrijk dus kom in grote getale

Bestuur EPC – Waterland

apr
28
za
Workshop Bijenwasschilderen * Edith Jellese-van Maren @ Het Anker
apr 28 @ 10:00 – 15:30

 

BIJENWASSCHILDEREN

Workshop Bijenwasschilderen met Edith Jellese-van Maren

Creatief met bijenwas
Lekker creatief aan de gang! Geen teken- of schildertalent nodig om toch de mooiste creaties te maken!
Je schildert, met behulp van bijenwas en een strijkijzer, puur intuitief, je eigen kunstwerkjes. Hier zal ik er dan 1 van voor je “lezen”, wat heeft jouw kaart je te vertellen?
Daarna kun je de gemaakte bijenwaskaarten omtoveren tot mooie ansichtkaarten of schilderijtjes, ook bijvoorbeeld in de vorm van een boedha of vlinder.
Mogelijkheden genoeg dus om gezellig samen hele mooie dingen te maken!

 

Edith Jellese-van Maren

 

* Zelf voor de lunch zorgen

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 7 personen

mei
2
wo
Waarnemingen via Auralezen * Tino Fiorelli @ Buurthuis Het Anker
mei 2 @ 20:00 – 22:15
mei
12
za
Workshop Stoelmassage * Edith Jellese-van Maren @ Het Anker
mei 12 @ 10:00 – 15:30

 

stoelmassage

Stoelmassage met Edith Jellese-van Maren en Marjolein Tilroe

Stoelmassage geef je in een korte behandeling over de kleding heen. Dit maakt deze massage simpel en laagdrempelig, gewoon op de keukenstoel!

 

De nadruk ligt in deze workshop op de behandeling van de nek, schouders en de rug.
Een stoelmassage werkt zeer ontspannend en is ook een prima preventie bij bijvoorbeeld werkstress en RSI klachten.

 

Doe mee en na deze workshop kan je een prima ontspannende stoelmassage geven!
Handig … makkelijk zittende kleding!

 

We houden tussendoor pauze, zelf lunch meenemen.

 

inschrijven cursussen en workshops EPC

De workshop gaat door vanaf 6 personen

mei
16
wo
Spontane waarnemingen * Leo Roodveldt @ Buurthuis Het Anker
mei 16 @ 20:00 – 22:15
Spontane waarnemingen * Leo Roodveldt @ Buurthuis Het Anker | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Spontane waarnemingen en psychometrie met Leo Roodveldt

Leo verzorgt al 40 jaar psychometrie-avonden in het hele land en is te vinden op alle grote paranormale beurzen. Er zijn over hem artikelen verschenen in Paravisie, Onkruid en Spiegelbeeld.
Leo: “Toen ik klein was nodigde mijn moeder altijd maandagavond (als mijn vader ging biljarten en ik moest slapen) mensen uit om kaart te leggen. Zij was een bekend medium en kaartlegster.
Toen ik 18 jaar was, kwamen er ook bij mij steeds meer dingen door, waarvan ik toen niets snapte. Later ging ik het begrijpen. Ook ik zie, voel, ruik en proef dingen. Zo kan ik uitspraken doen over het verleden, het heden en de toekomst.”

mei
30
wo
Waarnemingen via Karmaspiegels en Krachtvlinders * Cora de Koning @ Buurthuis Het Anker
mei 30 @ 20:00 – 22:15
Ontvang de Nieuwsbrief


Facebook